De Klussenier Maarten van Bodegom

De Klussenier Maarten van Bodegom
De Klussenier Maarten van Bodegom

Kerkstraat 27
3264 AH Nieuw-Beijerland

Dien uw aanvraag in »

0186 69 05 11
06 2420 8787
m.vanbodegom@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24365557

Even voorstellen

Mijn naam is Maarten van Bodegom, Allround vakman, en mijn bedrijf is gevestigd in Nieuw Beijerland. Ik ben een Klussenier van het eerste uur en werk nog steeds met veel enthousiasme als zelfstandig ondernemer. Ik ben door mijn jarenlange ervaring in te zetten voor allerlei opdrachten en ik heb veel materiaalkennis.

Regelmatig wordt gedacht dat je voor grote projecten een aannemer nodig hebt, maar ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Ik vul de leegte tussen de traditionele klusjesman en aannemer vakkundig op. Met mijn ervaring kunt u erop rekenen dat verbouwen bij mij echt “Vertrouwd Verbouwen” is. Dit geeft u zekerheid en veiligheid. 

U kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld renovatie cq nieuwe aanleg  toilet- keuken-badkamer, elektra, plaatsen dakramen, groepenkasten, tegel- en aftimmerwerk, maar ook de afwerking en het schilderwerk neem ik voor mijn rekening. Het aansluiten van wit- en bruingoed kan ik eveneens voor u verzorgen.

Ik vind het een prikkel om continue mijn vakkennis te vergroten. Recent heb ik het certificaat Repair Care gehaald, voor de erkend vakman om houtrot te behandelen. Dit kan worden gebruikt ter bestrijding van houtrot op alle mogelijke gebieden. Te denken valt aan slechte plekken in kozijnen, deuren of dakbeschot.

Door goed te luisteren naar de klant probeer ik altijd samen met hen een passende offerte te maken. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Dus wilt u ook graag iets bij u thuis gedaan hebben, schroom niet om mij te bellen of te mailen. Mijn motto is: KAN NIET  BESTAAT NIET.

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Elektrawerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Timmerwerk
 
Loading...